De film van de AsRENdorp 2019

De Vesta Chemicals AsRENdorp gebruikt al jaren de slogan “het gezelligste hardloopevenement van Zwolle”. We hebben Jonathan Mak van Mak Media gevraagd om dat dit jaar in de film ook daadwerkelijk te laten zien. Geweldige toevoeging aan ons evenement was dit jaar de AsFANdorp, waarbij vijf straten tegen elkaar streden om het gezelligste supportersvak van Assendorp te zijn. Continue reading

Omgaan met de warmte

De weersverwachtingen voorspellen een temperatuur van 26 graden. Dat is een prima looptemperatuur, maar het is wel goed om met die warmte rekening te houden. Als organisatie zorgen we in ieder geval voor twee extra sponzenposten en een sproeier langs het parcours, zodat je je voldoende af kunt koelen. Maar je kunt zelf ook wat doen, daarom hieronder een paar tips van ons:

  • Klinkt logisch maar drink genoeg water!
  • Zorg dat je je lichaam goed laat afkoelen, gebruik elke waterpost en koel je lichaam met sponzen of aangereikt water.
  • Pas je tempo aan. Ga niet weg op een nieuw persoonlijk record, maar kijk hoe je lichaam reageert op deze temperaturen en beslis of jij je na een aantal rondes nog goed voelt om door te lopen.
  • Smeer je goed in en maak gebruik van een hoge factor, zeker tijdens het sporten heb je de zonkracht niet in de gaten.
  • Tot de start, zorg dat je je lichaam koel houdt en vermijdt dus de directe zon.
  • Gebruik ademende kleding en de voorkeur heeft dat deze wit moet zijn.
  • Maak je shirt nat, voordat je gaat lopen.
  • En als laatste tip. Gebruik je gezonde verstand!

Hou jezelf en je medelopers in de gaten en maak er een mooie en gezonde zonovergoten editie van!

Voorinschrijving gesloten

De voorinschrijving voor de Vesta Chemicals AsRENdorp van zondag 30 juni 2019 is gesloten. Wil je nog deelnemen aan de zesde editie van het gezelligste hardloopevenement van Zwolle? Kom dan morgen tussen 11.00 en 14.30 uur naar de Enk op het Assendorperplein.

OnderdeelNainschrijving
S I M O N KinderREN over 500 meter (4, 5 en 6 jaar)Geen nainschrijving
S I M O N KinderREN over 750 meter (7 en 8 jaar)Geen nainschrijving
S I M O N KinderREN over 1000 meter (9 en 10 jaar)11.00 - 13.20 uur
S I M O N KinderREN over 1500 meter (11 en 12 jaar)11.00 - 13.40 uur
Arslan & Ter Wee 5km11.00 - 14.30 uur
Fysiomobilae 10km11.00 - 14.30 uur

* Vol is vol. We kunnen dus morgen niet beloven dat er nog een startnummer is.

Ook de S I M O N KinderREN over 750 meter zit vol!

In navolging van de S I M O N KinderREN over 500 meter (4, 5 en 6-jarigen) is nu ook de KinderREN over 750 meter (7 en 8-jarigen) uitverkocht. Er zal tijdens de nainschrijving aanstaande zondag geen startbewijs meer te verkrijgen zijn. We vinden het jammer dat we sommige kinderen misschien moeten teleurstellen, maar anderzijds zijn we enorm trots dat beide afstanden voor de jongste jeugd helemaal vol zitten.

Het leukste supportersvak van Assendorp

Voor de aanwonenden van het parcours van de AsRENdorp hebben we dit jaar de ook kans op een mooie prijs, de prijs voor het leukste supportersvak. Meld je met je buren aan bij ons met een mailtje naar info@asrendorp.nl. We geven je dan een nummer dat je op kunt hangen aan het begin van jullie supportersvak. In dit vak maak je het zo gezellig mogelijk. Met aankleding, muziek en of aanmoedigingen. Na afloop van de AsRENdorp wordt aan alle deelnemers gevraagd welk vak ze het gezelligst vonden. Dat levert uiteraard een winnaar op en die winnaar ontvangt een mooie prijs om de straat nog groener aan te kleden. Dus heb jij het leukste supportersvak van Assendorp? Stuur ons dan gelijk een mail!

Het parcours van de Vesta Chemicals AsRENdorp 2019