Route KinderREN 2019

De organisatie van de Vesta Chemicals AsRENdorp heeft gekozen voor vier afstanden voor de KinderREN, zodat iedere leeftijdsgroep wordt uitgedaagd alles uit zichzelf te halen.

KinderREN over 500 meter (leeftijd 5 en 6 jaar):
Deze KinderREN is een mooie gelegenheid om samen met vader, moeder of misschien wel helemaal alleen te laten zien hoe hard je kunt lopen. Wanneer je gefinisht bent, ben je in ieder geval verzekerd van een medaille en kun je iedereen trots laten zien dat je deze afstand hebt volbracht. De lengte van het rondje is 250 meter, je komt dus twee keer over het Assendorperplein.

KinderREN over 750 meter (leeftijd 7 en 8 jaar):
De 7- en 8-jarigen lopen drie rondes tijdens de S I M O N KinderREN. In de eerste edities van de AsRENdorp liepen de kinderen tot en met 8 jaar samen, maar we hebben een aparte KinderREN gemaakt voor de 7- en 8-jarigen. Uiteraard krijgt iedereen een medaille als ze over de finish komen.

KinderREN over 1000 meter (leeftijd 9 en 10 jaar):
De organisatie heeft deze afstand nieuw in het leven geroepen. Doordat we dit jaar voor een rondje van 250 meter hebben gekozen, kwam de mogelijkheid om ook de 9 en 10 jarigen een eigen wedstrijd aan te bieden over vier rondes van 250 meter. Haal je de finish, dan krijg je een medaille en een geweldig applaus van alle mensen jou staan aan te moedigen.

KinderREN over 1500 meter (leeftijd 11 en 12 jaar):
Deze KinderREN is gemaakt voor de eerste, oudere loopkanjers. Niet zomaar even een sprintje trekken, maar probeer maar eens zolang hard te lopen rond het Assendorperplein.
Heb je de afstand helemaal alleen volbracht, dan ben je al een winnaar en word je bekroond met een medaille. Je loopt zes rondes van 250 meter.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram