Route KinderREN 2018

De organisatie van de AsRENdorp heeft gekozen voor drie afstanden voor de KinderREN, zodat iedere leeftijdsgroep wordt uitgedaagd alles uit zichzelf te halen.

KinderREN over 800 meter (leeftijd t/m 8 jaar):
Deze KinderREN is een mooie gelegenheid om samen met vader, moeder of misschien wel helemaal alleen te laten zien hoe hard je kunt lopen. Wanneer je gefinisht bent, ben je in ieder geval verzekerd van een medaille en kun je iedereen trots laten zien dat je deze afstand hebt volbracht. De lengte van het rondje is 400 meter, je komt dus twee keer over het Assendorperplein.
Vanwege het grote aantal aanmeldingen lopen de meisjes en de jongens apart van elkaar.

KinderREN over 1200 meter (leeftijd 9 en 10 jaar):
De organisatie heeft deze afstand nieuw in het leven geroepen. Doordat we dit jaar voor een rondje van 400 meter hebben gekozen, kwam de mogelijkheid om ook de 9 en 10 jarigen een eigen wedstrijd aan te bieden over drie rondes van 400 meter. Haal je de finish, dan krijg je een medaille en een geweldig applaus van alle mensen jou staan aan te moedigen.

KinderREN over 1600 meter (leeftijd 11 en 12 jaar):
Deze KinderREN is gemaakt voor de eerste, oudere loopkanjers. Niet zomaar even een sprintje trekken, maar probeer maar eens zolang hard te lopen over de Assendorperstraat.
Heb je de afstand helemaal alleen volbracht, dan ben je al een winnaar en word je bekroond met een medaille. Je loopt vier rondes van 400 meter.