AsRENdorp

AsRENdorp 2023 zit helemaal vol!

Op zondag 1 oktober 2023 wordt de negende editie van de VestaChem AsRENdorp met een vol deelnemersveld gelopen door de gezellige straten van Assendorp. Vanwege de hitte op zondag 25 juni is het gezelligste hardloopevenement van Zwolle helaas toen afgelast, maar dat heeft niet voor minder animo gezorgd.

Voor het eerst in de geschiedenis zijn alle wedstrijden van de VestaChem Asrendorp uitverkocht. Er zal dus geen na-inschrijving plaatsvinden.

 

Mocht je een startbewijs hebben, maar toch niet mee kunnen lopen. Dan kun je jouw startbewijs aanbieden via social media onder de hashtag #AsRENdorp. Op die manier kan je wellicht iemand anders nog blij maken met een startbewijs. Wanneer je na een ruil van startbewijs een e-mail met de naw-gegevens en geboortedatum naar info@asrendorp.nl stuurt, dan kunnen we het overzetten op jouw naam.

 

Tot volgende week!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram