AsRENdorp

De eerste AsRENdorp was een groot succes

AsRENdorp 2014Wat een ongelofelijk mooie dag. Een schitterende aftrap met de 800 meter en een fantastische zware afsluitende 10 km.
Dat hadden wij (Dick van Os, Frankwin Mussche, Arjan Kok, Rik van Ommen, Frank Reuvekamp, Joep Emmen) 7 maanden geleden niet durven dromen. Met mooie prijswinnaars:
 
Bernard Nitrauw
Maartje van Reedt Dortland
Reinold Bosman
Jacqueline Dijkstra
Bas Hollegien
Lauri Weijkamp
Jeremy Eilander
Cora Klooterziel
Julien Jansen
Britt Borger
Jelle Jager
Yasmine Bouaziz
Bas de Jong
Minke Nijhuis
 
En wat begon als een leuk idee onder het genot van een eindejaarborrel eindigde als een serieus evenement die onze avonduurtjes opslurpten.
Naast alle uren die wij erin hebben gestoken hadden wij natuurlijk ook onze zorgen gehad over het financiële aspect. Maar door onze geweldige hoofdsponsors Cycloon, Fietsjoe en Dijkhof fietsen, scheelde dat ons enorme kopzorgen.
En dat we daarnaast ook geweldig zijn ondersteund door alle aankleding en entertainment middels Reuvers sportzaak, Stip Entertainment, Jumbo en Joeppie speelgoed, raakte beetje bij beetje de schouders wat minder belast.
 
Ons doel is om het gezelligste hardloopevenement van Zwolle te worden en door de bijdrage van iedereen is dat hier in Assendorp zeker gelukt. En natuurlijk willen wij de onmisbare schakels, de vrijwilligers in alle taken en functies uit de grond van ons hart, ontzettend bedanken. Speciale dank gaat uit naar Jasper de Jong, Roland en Joaquin vd Veen, Tjeerd Glashouwer, Jonathan Mak.
 
Om af te sluiten willen wij iedereen bedanken voor hun geweldige enthousiasme en flexibiliteit, de lopers, het barpersoneel, de bewoners die op het parcours wonen, traffic support en uiteraard de weergoden bedankt, bedankt, bedankt.
 
De uitslagen staan op de site! Foto’s van onze professionele fotograaf Ward van de Berg, volgen heel spoedig.
Daarnaast zullen binnenkort de speciale filmbeelden van de GoPro te zien zijn.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram