AsRENdorp

Het leukste supportersvak van Assendorp

Terug van weg geweest: Het leukste Supportersvak van Assendorp 

In 2019 was de straatprijs een groot succes en keert daarom terug in 2023. Voor de aanwonenden van het parcours van de AsRENdorp hebben we dit jaar weer de kans op een mooie prijs, de prijs voor het leukste supportersvak.

Meld je met je buren aan bij ons met een mailtje naar info@asrendorp.nl. We geven je dan een nummer dat je op kunt hangen aan het begin van jullie supportersvak. In dit vak maak je het zo gezellig mogelijk. Met aankleding, muziek en of aanmoedigingen.

Na afloop van de AsRENdorp wordt aan alle deelnemers gevraagd welk vak (daarvoor is het nummer) ze het gezelligst vonden. Dat levert uiteraard een winnaar op en die winnaar wint een straat BBQ. 

Dus heb jij het leukste supportersvak van Assendorp? Stuur ons dan gelijk een mail! 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram