De KinderREN-clinics zijn van start gegaan

De organisatie van de AsRENdorp stond dinsdagmiddag 30 mei 2017 met grote trots langs de kant naar de Landstede Sport & Bewegen KinderREN-clinics te kijken. Bijna 100 kinderen hebben zich aangemeld voor de clinics ter voorbereiding op de KinderREN op zondag 25 juni.

Studenten van Landstede Sport & Bewegen, die in opleiding zijn tot loop- en conditietrainer verzorgen de clinics onder leiding van Joep Emmen, zelf gediplomeerd looptrainer.

‘Een paar jaar geleden zijn we begonnen met de KinderREN-clinics. We wilden niet alleen een evenement zijn voor de snelste wedstrijdlopers maar ook voor de jongste jeugd. We hopen dat de kinderen op een leuke manier inzien dat sporten super leuk is en dat je door middel van oefenen nog beter kunt worden dan je al bent’, aldus een trotse voorzitter Dick van Os van de AsRENdorp.

De Landstede Sport & Bewegen KinderREN-clinics vinden nog drie keer plaats, op dinsdagmiddag 6, 13 en 20 juni van 15.30 tot 16.15 uur in het Wezenlandenpark.