AsRENdorp

Vakmensen Framerun

Zondag 30 juni 2024 zullen we een nieuw onderdeel toevoegen aan de VestaChem AsRENdorp. Voorafgaand aan de Ten Brinke KinderREN zullen we de Vakmensen Frame run organiseren rondom het Assendorperplein.

Voorzitter Dick van Os is trots op de toevoeging van het frame runnen aan het gezelligste hardloopevenement van Zwolle. “We willen voor zoveel mogelijk mensen een mooi hardloopevenement neerzetten. We vinden het geweldig dat dat nu ook door middel van een frame kan”.

Vakmensen is de sponsor van onze framerun. Inclusiviteit en het denken in mogelijkheden is iets wat naadloos aansluit bij de ambitie van ons bedrijf en daardoor ook bij de Vakmensen framerun.

De Vakmensen framerun is om 13.10 uur op het Assendorperplein.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram