AsRENdorp

1 oktober it is!!!

Helaas hebben we afgelopen zaterdag moeten besluiten om de 9e VestaChem AsRENdorp niet door te laten gaan. De te verwachten hitte en zonnekracht maakte dat wij doorgaan onverantwoord vonden. We hebben ook aangegeven dat we op zoek zouden gaan naar een nieuwe datum om de 9e ASRENdorp alsnog door te laten gaan. Die hebben we gevonden.

Zondag 1 oktober 2023 organiseren we alsnog de 9e VestaChem AsRENdorp. We hopen dat je er dan weer bij bent. Maar het kan natuurlijk dat je die dag niet kan. Laat ons dat voor 1 augustus weten, dan retourneren we je inschrijfgeld. Na 1 augustus zullen we teruggekomen startnummers aanbieden voor lopers die alsnog mee willen doen. Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar info@asrendorp.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram