AsRENdorp

AsRENdorp afgelast

De 9e VestaChem AsRENdorp gaat aanstaande zondag niet door. De temperaturen lopen tijdens de Ten Brinke KinderREN en Fysiomobilae 5 km op tot boven de 30 graden Celsius.

We vinden het onverantwoord om tijdens deze hoge temperaturen te gaan hardlopen door de gezellige, maar warme straten van ons nieuwe parcours. “Naast de hoge temperaturen, wordt er dit weekend ook een zeldzame zonkracht 8 voorspeld” aldus voorzitter Dick van Os.

We gaan proberen om in september of oktober tot een nieuwe datum te komen, waarbij iedereen de inschrijving van zondag 25 juni 2023 kan verzilveren. Mocht je je nu hebben ingeschreven en niet kunnen of willen op de nieuwe datum, dan krijg je uiteraard het inschrijfgeld terug.

Als organisatie balen we enorm van het afgelasten op dit moment, maar vragen we jullie hiervoor om begrip. Alle voorbereidingen waren klaar en we stonden zelf in de startblokken om morgen weer los te gaan, maar helaas is het voor ons nu de enige beslissing die we kunnen nemen.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram