Logo Asrendorp rond

Ontstaan AppRENdorp

In de onzekere tijd waarin we ons op dit moment begeven en alle evenementen en sportwedstrijden worden afgelast, heeft de organisatie de koppen bij elkaar gestoken en gezocht naar alternatieven.

Vanwege de Coronacrisis hebben we in maart al de TenBrinke 5km en Fysiomobilae 10km laten vervallen voor dit jaar. Daarna hebben we zo lang mogelijk gewacht om de KinderREN toch nog door te laten gaan, maar na de persconferentie van minister-president Rutte met de verlenging van alle maatregelen tot en met 1 september hebben we ook de KinderREN helaas moeten afgelasten.

Dat alternatief volgde al snel. Een aantal organisatoren van de AsRENdorp heeft meegelopen aan de Strava solo 5k challenge en kwam op het idee om ook de AsRENdorp op soortgelijke manier te gaan oppakken.   

We zijn trots om aan te kunnen kondigen dat we het eerste, gezelligste virtuele hardloopevenement van Zwolle gaan organiseren.

In de periode van Hemelvaartsdag (21 mei 2020) tot en met tweede Pinksterdag (1 juni 2020) kunnen lopers meelopen met de AppRENdorp.

De kosten van het evenement zijn €2,50 per loper. Dat geld wordt gebruikt voor de app, de tijdsregistratie en het opmaken van de klassementen. De organisatie verdient dus niets aan deze vorm van lopen, maar wil alle lopers van Zwolle en ver daarbuiten stimuleren om (alleen) naar buiten te gaan en te gaan sporten.
Het wedstrijdelement kan voor een aantal lopers nog net even een extra stimulans zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram