Beweegsaam-clinics voor volwassenen

Loïs Hofsink van Beweegsaam gaat jou helpen om goed voorbereid aan de start van het gezelligste hardloopevenement van Zwolle te verschijnen. In 7 clinics op maandagavond zal Loïs je op een geweldige manier trainen voor de 6e Vesta Chemicals AsRENdorp. De eerste is clinic is om maandag 6 mei en start om 19.30 uur bij Reuvers Sport aan de Assendorperstraat.
De daaropvolgende datums zijn: 13, 20 en 27 mei en 3, 17 en 24 juni (maandag 10 juni vervalt vanwege 2e Pinksterdag).

Loïs is in 2015 gestart met Beweegsaam, op dat moment rondde ze haar studie af aan het CIBAP in Zwolle tot grafisch vormgever. Beweegsaam was eigenlijk een studieopdracht, maar het was zo succesvol dat Loïs na haar studie verder is gegaan met Beweegsaam. Haar doel: samen bewegen, samen fit! Met de nadruk op samen (saam).

Wil je meer weten van Loïs of Beweegsaam? Bekijk dan haar Facebookpagina, Instagram of website.

De clinics kosten €35,-, dat is dus maar €5,- voor een fantastische training. Doe je mee? Vink dan de Beweegsaam-clinics aan onder jouw inschrijving.
Heb je je al aangemeld voor de AsRENdorp en wil je ook nog graag aansluiten bij de Beweegsaam-clinics? Stuur dan een email naar info@asRENdorp.nl o.v.v. aanmelding Beweegsaam-clinics.

Tof dat je meedoet!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram