AsRENdorp

AsRENdorp clinics voor volwassenen

Heb je de voorgaande edities van de AsRENdorp als toeschouwer langs de kant gestaan, bananen uitgedeeld als vrijwilliger of meegelopen met je zoon of dochter en dacht je steeds “dit is toch echt wel een heel leuk evenement, volgend jaar loop ik mee”. Dan bieden wij nu de kans om dit doel te behalen.

Onder leiding van gediplomeerd looptrainer van de Atletiek Unie, Joep Emmen kunt u viermaal deelnemen aan een hardloopclinic. De clinics worden verspreid over een periode van 7 weken, voorafgaand aan de AsRENdorp. U krijgt een trainingsschema voor deze 7 weken, waarvan er vier keer gezamenlijk wordt getraind op maandagavond.

De clinics van een uur worden om de week gehouden op vier maandagavonden. De clinics worden gehouden 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni 2017. De clinics starten om 19.30 uur op het Assendorperplein. Voor slechts €10,- krijgt u vier clinics en een trainingsschema voor 7 weken om goed voorbereid aan de start van de vierde AsRENdorp te verschijnen.

Het aanmelden voor de AsRENdorp clinics voor volwassenen kan vanaf zaterdag 18 maart door de clinics aan te vinken bij het inschrijven voor de 5 of 10 kilometer.

De inschrijving voor de clinics sluit op maandag 1 mei 2017.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram