Logo Asrendorp rond

Hypotheekgilde 5km en Fysiomobilae 10 km afgelast

Vanwege de Coronacrisis heeft de organisatie van de Vesta Chemicals AsRENdorp besloten dat de Hypotheekgilde 5 km en Fysiomobilae 10 km dit jaar niet door gaan.

Er heest op dit moment teveel onzekerheid wat er na 1 juni 2020 met grootschalige evenementen gaat gebeuren. Wanneer we wachten tot half mei hebben we te weinig tijd om een, voor ons,  succesvol evenement neer te zetten.

Alle deelnemers die zich al hebben opgegeven, krijgen uiteraard het inschrijfgeld terug.

 

Ten Brinke KinderREN
De organisatie heeft wel besloten om tot half mei te wachten voor een definitieve beslissing over de Ten Brinke KinderREN. Naast alle volwassenen hebben de kinderen het op dit moment ook enorm zwaar. Wanneer blijkt dat we vanaf 1 juni weer het “normale” leven op mogen pakken, dan willen we ons evenement voor kinderen enorm graag door laten gaan. Daar zal op dat moment dan ook onze volle focus op liggen.
Op het moment dat we beslissen dat ook de KinderREN niet door zal gaan, dan storten we ook het inschrijfgeld van de reeds ingeschreven kinderen terug.

 

Clinics
Ook de BeweegSaam clinics voor volwassenen en de Landstede Sport & Bewegen Kinderclinics, allebei gepland vanaf mei 2020, zullen dit jaar helaas niet doorgaan. 

Inschrijving voorlopig gesloten
Vanwege de afgelasting van de AsRENdorp voor volwassenen en de twijfel over het doorgaan van de KinderREN hebben we de inschrijving voorlopig bevroren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram