Logo Asrendorp rond

Inschrijving 7e editie Vesta Chemicals AsRENdorp start zaterdag

Zondag 28 juni vindt al weer de zevende editie van AsRENdorp plaats, met ook dit jaar Vesta Chemicals als de hoofdsponsor. 

Voor de kinderen hebben we het parcours en de groepsgroottes iets aangepast zodat we de drukte wat meer verspreiden. We starten de dag met een leuke, muzikale warming-up. Vervolgens start de Ten Brinke KinderREN. Zij kunnen 350, 700, 1050 of 1400 meter rennen, rondjes van 350 meter.

We sluiten de dag af met de volwassenen. Zij rennen de Hypotheekgilde 5km en de FysioMobilae 10 km over rondjes van 2,5 km. 

G-lopers zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij kunnen meedoen met de 1400 meter of de 5 km.
De inschrijving start zaterdag 14 maart om 12.00 uur en kan via de website.

Assendorperplein: feestplein
Het Assendorperplein wordt weer omgetoverd tot feestplein. Met muziek, een aantal attracties voor kinderen, eettentjes en een heleboel gezelligheid.

Clinics
Let op! Ook dit jaar zijn er weer KinderREN clinics, aangeboden door Landstede studenten. De KinderREN-clinics zullen dit jaar op de donderdagen in juni worden georganiseerd. 
Daarnaast zullen er ook weer clinics voor volwassenen worden aangeboden. Voor deze clinics hebben we weer de hulp van Lois Hofsink van BeweegSaam.
We zullen de informatie over de clinics binnenkort plaatsen op de website en op onze socials.

AsRENdorp t-shirt en retrotas
Wil je ook zo’n mooi blauw of roze AsRENdorp t-shirt? We hebben nog een aantal stuks te koop. Voor slechts €10 kun je dit (hardloop-)shirt bestellen via www.asrendorp.nl.
Ook zijn er nog een aantal van die mooie retrotassen (€12,50) en AsRENdorp handdoeken (€7,50) te koop. 

AsFANdorp
De meest sfeervolle straat tijdens de AsRENdorp zal dit jaar een vervolg krijgen. Vorig jaar werd de Eendrachtstraat door de lopers als winnaar aangewezen en ontving een bbq-bon van Biologische slagerij Haverkort.
Wil je dit jaar als straat meedoen aan de AsFANdorp, meld je dan aan via info@asrendorp.nl

Sponsors
Zonder sponsors geen hardloopfeest. De vorige zes edities zijn mede door een groot aantal sponsors een succes geworden. Ook dit jaar hebben we deze hulp weer hard nodig. We hebben een mooi sponsorplan (zie de website). Er kan zowel in euro`s als in natura worden gesponsord.
Inmiddels is Vesta Chemicals wederom onze hoofdsponsor, TenBrinke Makelaardij sponsort de KinderREN, Hypotheekgilde heeft zich verbonden aan de 5 km en FysioMobilae wederom aan de 10 km.

Ook geïnteresseerd? Neem rustig contact op met de organisatie via info@asrendorp.nl

 

Ofwel: het belooft weer een gezellig hardloop-feest te worden!
Houd de website in de gaten www.asrendorp.nl en volg ons op www.facebook.com/asrendorp, www.instagram.com/asrendorp en www.twitter.com/asrendorp.

 

Tot ziens op zondag 28 juni op het Assendorperplein bij het gezelligste hardloopevenement van Zwolle!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram