Het leukste supportersvak van Assendorp

Voor de aanwonenden van het parcours van de AsRENdorp hebben we dit jaar de ook kans op een mooie prijs, de prijs voor het leukste supportersvak. Meld je met je buren aan bij ons met een mailtje naar info@asrendorp.nl. We geven je dan een nummer dat je op kunt hangen aan het begin van jullie supportersvak. In dit vak maak je het zo gezellig mogelijk. Met aankleding, muziek en of aanmoedigingen. Na afloop van de AsRENdorp wordt aan alle deelnemers gevraagd welk vak ze het gezelligst vonden. Dat levert uiteraard een winnaar op en die winnaar ontvangt een mooie prijs om de straat nog groener aan te kleden. Dus heb jij het leukste supportersvak van Assendorp? Stuur ons dan gelijk een mail!

Het parcours van de Vesta Chemicals AsRENdorp 2019

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram