Logo Asrendorp rond

De Arslan & Ter Wee AsRENdorp zit bijna helemaal vol

In navolging van de S I M O N KinderREN over 800 meter, loopt het qua aanmeldingen ook storm bij de andere onderdelen van de Arslan & Ter Wee AsRENdorp. Wilt u zeker zijn van een startbewijs, gok dan niet op de na-inschrijving op zondag 24 juni zelf, want de kans bestaat dat we voor die tijd al vol zitten bij de S I M O N KinderREN over 1200 en 1600 meter, de Vestachem 5 km en Fysiomobilae 10km.

Uiteraard zouden we iedereen graag willen laten deelnemen aan ons evenement, maar ook de veiligheid hebben we hoog in het vaandel staan, waardoor we een maximum aantal deelnemers per onderdeel hebben vastgesteld. Dit aantal is voor ieder onderdeel bijna bereikt.

Wil je zeker zijn van een startbewijs, schrijf je dan nu hier in.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram