Bij de vijfde editie van de Arslan & Ter Wee AsRENdorp hebben we een nieuw element toegevoegd. Voor de lopers van de Vestachem 5 km en Fysiomobilae 10 kilometer is er een prijs te winnen in de veRENigingstraat.

Wat je hiervoor moet doen? Een tempoversnelling inzetten tussen de matten in de veRENigingstraat tijdens de AsRENdorp en verder helemaal niets. Het registratiesysteem van Racetimer in jouw startnummer doet de rest.

Zowel bij de Vestachem 5 kilometer als de Fysiomobilae 10 km is er een prijs voor de snelste man en de snelste vrouw. De prijsuitreiking voor beide afstanden vindt plaats tijdens de huldiging van de Fysiomobilae 10 km om 17.00 uur in de muziektent op het gezellige Assendorperplein.

De organisatie heeft alvast tijden geklokt in de veRENigingstraat. Ben jij volgende week sneller dan de organisatie?