De AsRENdorp-clinics gaan van start

Maandag 28 en dinsdag 29 mei gaan de clinics in aanloop van de vijfde Arslan&TerWee AsRENdorp van start. We zijn ontzettend blij met het hoge aantal aanmeldingen voor de clinics. Zowel bij de volwassenen als bij de kinderen zijn er weer meer deelnemers dan voorgaande edities.

Maandag 28 mei starten de volwassenen. Alinda Sport Buiten zal de volwassenen door middel van vier clinics van een uur een sportieve boost geven voor de VestaChem 5 km of Fysiomobilae 10 km. De clinics starten om 19.45 uur in het Wezenlandenpark. Alinda zal de deelnemers opvangen op het basketbalveld aan de rand van het park.

Op dinsdag 29 mei is het vervolgens de beurt aan de kinderen. Onder leiding van studenten van Landstede Sport & Bewegen zullen de kinderen op een leuke en leerzame manier worden voorbereid op de S I M O N KinderREN. De clinics voor de kinderen starten om 15.30 uur en vinden ook plaats in het Wezenlandenpark. De studenten van Landstede Sport & Bewegen zullen de kinderen samen met Joep Emmen opvangen bij het basketbalveld aan de rand van het park.

In de drie weken daarna zijn de clinics op hetzelfde tijdstip en is het basketbalveld wederom het startpunt (zie onderstaande afbeelding).

Wij wensen alle deelnemers heel veel plezier bij de clinics en zijn dankbaar dat Alinda en de studenten van Landstede Sport & Bewegen ons willen helpen om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen.