De film van de 5e Arslan & Ter Wee AsRENdorp

Zondag 24 juni 2018 kende de Arslan & Ter Wee AsRENdorp haar vijfde editie. De S I M O N KinderREN, VestaChem 5km en Fysiomobilae 10km werden schitterend in beeld gebracht door Jonathan Mak van Mak Media. Bekijk snel de film van het gezelligste hardloopevenement van Zwolle.

De veRENigingstraat is er klaar voor!

Een nieuw onderdeel tijdens de vijfde Arslan & Ter Wee Asrendorp is de sprint in de veRENigingstraat. De bewoners van de veRENigingstraat hebben ervoor gezorgd dat het Strava-segment er fantastisch uitziet!

Zowel bij de VestaChem 5 km als de Fysiomobilae 10 km is er een prijs voor de snelste man en vrouw. Daarnaast heeft Reuvers Sport de Adidas-bal van het WK voetbal in Rusland beschikbaar gesteld voor de allersnelste van de dag.

Alle S I M O N KinderRENnen zitten vol!

In navolging op de S I M O N KinderREN over 800 meter zitten ook de 1200 en 1600 meter vol. Voor de S I M O N KinderREN zijn morgen bij de na-inschrijving dus geen startbewijzen meer te verkrijgen.

Voor de Vestachem 5 km en Fysiomobilae 10 km zijn nog slechts enkele startbewijzen te verkrijgen. Vanaf zondagochtend 11.00 uur kunnen alle deelnemers de startbewijzen ophalen in de Enk op het Assendorperplein en zijn er dus enkele startbewijzen voor de 5 en 10 km te halen. De Vestachem 5 km kost in de na-inschrijving €9,50 en de Fysiomobilae 10 km €10,50.

 

De Arslan & Ter Wee AsRENdorp zit bijna helemaal vol

In navolging van de S I M O N KinderREN over 800 meter, loopt het qua aanmeldingen ook storm bij de andere onderdelen van de Arslan & Ter Wee AsRENdorp. Wilt u zeker zijn van een startbewijs, gok dan niet op de na-inschrijving op zondag 24 juni zelf, want de kans bestaat dat we voor die tijd al vol zitten bij de S I M O N KinderREN over 1200 en 1600 meter, de Vestachem 5 km en Fysiomobilae 10km.

Uiteraard zouden we iedereen graag willen laten deelnemen aan ons evenement, maar ook de veiligheid hebben we hoog in het vaandel staan, waardoor we een maximum aantal deelnemers per onderdeel hebben vastgesteld. Dit aantal is voor ieder onderdeel bijna bereikt.

Wil je zeker zijn van een startbewijs, schrijf je dan nu hier in.

De Landstede Sport & Bewegen clinics waren weer een succes

De afgelopen vier dinsdagen hebben bijna 100 kinderen zich voorbereid op de S I M O N KinderREN door middel van de Landstede Sport & Bewegen KinderREN-clinics. Voor het vierde jaar op rij waren de clinics een groot succes, waarbij de kinderen op een speelse manier worden getraind om de 800, 1200 of 1600 meter succesvol te kunnen volbrengen.

We willen de studenten van Landstede Sport & Bewegen bedanken voor hun inzet en wensen alle kinderen heel veel plezier aanstaande zondag bij het lopen van de S I M O N KinderREN.

Ren de klinkers uit de veRENigingstraat

Bij de vijfde editie van de Arslan & Ter Wee AsRENdorp hebben we een nieuw element toegevoegd. Voor de lopers van de Vestachem 5 km en Fysiomobilae 10 kilometer is er een prijs te winnen in de veRENigingstraat.

Wat je hiervoor moet doen? Een tempoversnelling inzetten tussen de matten in de veRENigingstraat tijdens de AsRENdorp en verder helemaal niets. Het registratiesysteem van Racetimer in jouw startnummer doet de rest.

Zowel bij de Vestachem 5 kilometer als de Fysiomobilae 10 km is er een prijs voor de snelste man en de snelste vrouw. De prijsuitreiking voor beide afstanden vindt plaats tijdens de huldiging van de Fysiomobilae 10 km om 17.00 uur in de muziektent op het gezellige Assendorperplein.

De organisatie heeft alvast tijden geklokt in de veRENigingstraat. Ben jij volgende week sneller dan de organisatie?

De S I M O N KinderREN over 800 meter zit vol!

Voor het eerst in de geschiedenis zit een onderdeel van de Arslan en Ter Wee AsRENdorp voortijdig vol. Voor de S I M O N KinderREN over 800 meter zijn geen startbewijzen meer te verkrijgen. Nadat we twee weken geleden hebben gecommuniceerd dat dit onderdeel bijna vol zat, bleven de aanmeldingen binnenstromen. Natuurlijk vinden we het jammer voor de kinderen die nu niet meer mee kunnen lopen met dit onderdeel, maar naast het plezier hebben we ook veiligheid hoog in het vaandel staan.

Voor de andere onderdelen zijn nog startbewijzen te verkrijgen, maar dat loopt ook goed door.